Vino sa descoperi avantajele OneCoin ! Te asteptam in comunitatea OneLife

Data: 1/07/2018 | Autor: .

Vino sa descoperi avantajele OneCoin ! Te asteptam in comunitatea OneLife onecoin Vino sa descoperi avantajele OneCoin ! Te asteptam in comunitatea OneLife curs7Ai auzit despre platforma DealShaker, despre moneda digitala OneCoin, despre comunitatea OneLife? Sambata, la Bucuresti, am organizat un nou seminar. Te asteptam si pe tine alaturi de noi pentru a afla toate informatiile despre cum sa faci afaceri la un alt nivel.

Peste 30.000 de români dețin în prezent OneCoin și fac afaceri profitabile pe DealShaker, platforma la care au aderat peste 3 milioane de oameni din întreaga lume.

În ultimul an, numărul tranzacțiilor cu OneCoin, la nivel global, a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rujal de peste 3 miliarde de euro.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, a declarat Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.