Violeta Spînu: Optimism, încredere și pasiune. Învață să reușești în viață

Data: 30/08/2018 | Autor: .

Violeta Spînu: Optimism, încredere și pasiune. Învață să reușești în viață  Violeta Spînu: Optimism, încredere și pasiune. Învață să reușești în viață Untitled 1024x771

Succesul în viață, în afaceri, este apanajul celor care privesc cu optimism viitorul, care trec peste obstacole și care își urmăresc planurile cu încredere și pasiune, afirmă Violeta Spînu, OneLife Diamond, într-o prezentare specială făcută în fața partnerilor OneLife.

Cu ocazia Brașov DealShaker Expo, primul târg regional din România unde s-a tranzacționat cu moneda digitală OneCoin, prin platforma DealShaker, Violeta Spînu a prezentat principalele avantaje ale platformei Dealshaker, într-un discurs extraordinar, pe care vă invităm să-l urmăriți în clipul video de mai jos.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

Fantastic Global Team organizează, în weekendul de 1-2 septembrie 2018, DealShaker Training Days, cel mai important eveniment DealShaker B2B al verii. Peste 100 de oameni de afaceri, parteneri OneLife, sunt așteptați la Premier Palace SPA Hotel din București.

DealShaker Training Days 1-2 septembrie 2018

 

În cadrul evenimentului DealShaker Training Days, participanții vor afla detalii despre modul în care pot face afaceri profitabile cu moneda digitală OneCoin, prin intermediul DealShaker, una dintre cele mai dinamice platforme de e-commerce din lume.
În cele două zile de DealShaker Training Days, experții Fantastic Global Team vor prezenta cele mai bune metode de promovare ale ofertelor comercianților cât și noi informații despre evoluția OneCoin și DealShaker.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

,,Participanții la DealShaker Training Days vor afla, printre altele, cum pot să își deschidă un cont pe DealShaker, cum să își prezinte eficient ofertele și cum să facă tranzacții profitabile cu moneda digitală OneCoin. Nu în ultimul rând, dincolo de business & training intensiv, avem și o componentă importantă de networking & fun, însoțită, bineînțeles, de câteva surprize”, a declarat Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

,,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.