Zeci de comercianți, prezenți la Târgul producătorilor agricoli prezenți pe DealShaker

Data: 30/07/2018 | Autor: .

Zeci de comercianți, prezenți la Târgul producătorilor agricoli prezenți pe DealShaker 37900925 2032367997078872 1820504317421944832 n

Fantastic Global Team a organizat sâmbătă, 28 iulie, al doilea eveniment dedicat promovării producătorilor agricoli din România. În cadrul târgului, tot cei interesați au putut cumpăra produse românești, de la legume și fructe proaspete la miere, brânzeturi, carne și preparate din carne, vin, sucuri naturale și altele, folosind moneda digitală OneCoin.

,,Cumpărând direct de la producătorii români, sprijinim agricultura autohtonă, pe cei care investesc în acest sector și care fac tot posibilul să reziste în fața concurenței acerbe a importatorilor de produse agricole”, a declarat Camelia Marc, Lider OneLife România.
,,Pe Platforma DealShaker, producătorii agricoli români și-au găsit o nouă piață de desfacere, cu un potențial uriaș, oferindu-și produsele la prețuri competitive atât clienților din țară cât și din străinătate. Suntem bucuroși de faptul că numărul partenerilor din domeniul agricol crește de la o zi la alta”, a mai spus Marc.


Dincolo de faptul că au putut cumpăra legume, fructe și alte produse tradiționale la prețuri de producător, cei care au venit la târg au susținut, indirect, și campania umanitară derulată de Fantastic Global Team.

,,Jumătate din încasări vor fi donate către o casă de copii, pentru asigurarea tuturor celor necesare copiilor sărmani, de la o masă caldă la haine, încălțăminte, jucării și rechizite. Manifestarea de sâmbătă reprezintă doar o etapă în cadrul unui plan mai larg prin care ne dorim să îi sprijinim pe cei defavorizați, în special pe copii și bătrâni”, a mai spus Camelia Marc.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.